Lluís Llach és de dretes?

Título de la imagen
Título de la imagen

Lluís Llach ha esborrat, aquest dissabte 15 de juliol, una piulada en la qual havia escrit: “Els catalans d’esquerres no estan pel referèndum perquè el seu nacionalisme espanyol supera la seva coherència ideològica. O m’equivoco?“. Va esborrar-lo després que nombrosos tuitaires li recordessin que se suposa que els seus companys de procés independentista d’ERC i la CUP són d’esquerres.

En piulades posteriors, Llach va rectificar i puntualitzar la seva afirmació esborrada. “Sí, hi ha catalans d’esquerres que no estan pel referèndum perquè el seu sentiment nacionalista espanyol supera la seva ideologia” o “O el que va al mateix lloc. Es pot ser d’esquerres i estar contra l’autodeterminació dels pobles i les persones?”, va escriure.

Alguns usuaris de la xarxa, però, havien fet la captura de pantalla corresponent on es reflecteix el lapsus o el seu reconeixement que no es considera “català d’esquerres“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides