Rigau també lamenta que a ERC no li toca el rebre

L'exconsellera d'Ensenyament critica que "l'impacte judicial" només recaigui en el PDECat
Título de la imagen
Título de la imagen

La diputada de Junta pel Sí i exconsellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat aquest dijous al matí, en una entrevista a Rac1, que està “convençuda que es farà el referèndum”, però que no troba normal que “tota” la responsabilitat recaigui en el PDECat. Segons la diputada, “l’impacte judicialno només pot recaure en el PDECat, ja que només hi han membres d’aquesta formació condemnats pel procés sobiranista i, per tant, el Govern necessita ser “únic i solidari”.

Si el Govern català comparteix les decisions, tots’aclarirà ràpidament“, assegura Rigau, que ha recordat que a banda dels membres del PDECat, al Govern també hi ha consellers d’ERC i independents. L’exconsellera ha insistit que l’1-O es podrà votar i que tot dependrà del resultat, de la participació i de la interpretació que se’n faci.

Irene Rigau, que ha estat condemnada amb una multa i una inhabilitació de 18 mesos per l’organització de la consulta del 9-N, ha explicat que després que la consellera de Governació, Meritxell Borràs, quedés “empaperada” amb una querella per la compra d’urnes, “la sensació que només rebi el PDeCAT pot haver generat alguns comentaris o sensacions“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides