La CUP pressiona pel cas Manga

No descarta fer servir el seu pes parlamentari perquè rodin caps pel "cas de corrupció més important de les comarques gironines"
ramon ramos
ramon ramos

L’enuig de la CUP per la manca de conseqüències derivades del cas Manga per a alguns dels implicats arriba fins al punt que aquesta formació no descarta fer valer els seus deu diputats al Parlament de Catalunya perquè rodin més caps en aquest afer de corrupció, publica el Diari de Girona.

L’escàndol es va conèixer el 2013, quan Vigilància Duanera i l’Agència Tributària van entrar al Consell Comarcal de la Selva i a l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm. El regidor de la CUP a Girona Lluc Salellas ha assenyalat els noms d’alts càrrecs del PDECat esquitxats per “indicis de clara corrupció” que mantenen responsabilitats polítiques: el director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, la diputada i regidora de Maçanet de la Selva Natàlia Fiegueras i el batlle de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu.

Considera que haurien de plegar i ha exhortat el president de la Diputació, Pere Vila, a destituir Ramos, a qui s’assenyala com a “aconseguidor”. Per la seva part, la regidora cupaire a Santa Coloma de Farners Sylvia Barragán ha manifestat que el procés “no ha de ser una excusa per tapar la corrupció”.

Els cupaires han presentat un blog sobre aquest afer, que descriuen com “el cas de corrupció més important de les comarques gironines”: La teranyina del Cas Manga.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides