SOS d’IAEDEN-Salvem l’Empordà

L'entitat demana ajuda per poder pagar les costes judicials de la seva lluita contra la MAT
iaeden salvem emporda
iaeden salvem emporda

“Ajuda’ns o hem de plegar”. En aquests termes ha plantejat la seva situació actual l’entitat ecologista IAEDEN-Salvem l’Empordà, que acaba de saber que el Tribunal Suprem la condemna a pagar les costes judicials dels recursos que va plantejar contra la instal·lació de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) a les comarques gironines.

Per poder fer front als almenys 17.600 euros que li reclamen, una xifra que es pot incrementar depenent d’altres notificacions i recursos, IAEDEN-Salvem l’Empordà ha engegat juntament amb la plataforma No a la MAT la campanya “La justícia ens reMATa“. El primer objectiu és aconseguir 19.000 euros, import que inclou la despesa dels recursos i la campanya.

La portaveu Bàrbara Schmitt considera que es tracta d’un “càstig”, que consisteix a fer-los pagar els honoraris dels advocats de l’Estat i de Red Eléctrica Española, i que pot donar lloc a la desaparició de l’entitat. L’advocat Eduard de Ribot troba impresentable que Red Eléctrica els hagi reclamat aquests emoluments.

Segons ha publicat IAEDEN-Salvem l’Empordà aquest dimecres al migdia, ja han recaptat 6385 euros, de manera que necessita més de 12.000 euros més per assolir el seu objectiu i poder pagar les costes judicials conegudes fins ara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides