El Barça va ‘fitxar’ un presumpte testaferro de Rosell

Shahe Ohannessiann hi va treballar fins a la seva detenció en l'operació Rimet
Rosell i Bartomeu
Rosell i Bartomeu

Shahe Ohannessian, el presumpte testaferro de l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell, va ser contractat pel club blaugrana el passat mes de març i hi va treballar fins que va ser detingut en el marc de l’operació Rimet, la mateixa que va portar a la presó Rosell, ha revelat el programa Què t’hi jugues de la Cadena SER.

Aquest empresari d’origen libanès, que va ser company de Rosell a ESADE, va signar un contracte amb què hauria pogut guanyar 90.000 euros anuals durant dos anys. Tenia per missió aconseguir patrocinadors a l’Àfrica. Segons la mateixa informació, Ohannessian va ser contractat a través de la seva empresa OPUUPO i només va arribar a percebre 14.000 euros del Barça de Josep Maria Bartomeu, ja que el contracte va ser cancel·lat a partir de la detenció, el passat 23 de maig.

Segons la SER, ambdues parts s’atribueixen la iniciativa del trencament d’aquest vincle contractual, que es va signar quan l’operació que va dur Rosell a la presó ja s’havia engegat.

D’altra banda, Rosell va declarar que es va vendre la societat Bonus Sports Marketing a Sports Investments Offshore SAL, d’Ohannessian, per 6,5 milions d’euros. Aquest empresari va liquidar-la el 2016. El jutge, però, creu que Rosell, acusat de blanqueig de capitals, va efectuar una venda simulada i que Ohannessian va ser el seu testaferro.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides