Carles Puigdemont carrega contra El País

El president afirma "que s'han arribat a publicar veritables animalades"
Título de la imagen
Título de la imagen

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha aprofitat la seva compareixença al Parlament per explicar la darrera crisi del seu executiu que va acabar amb la sortida del govern del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, per carregar contra els mitjans de comunicació que informen críticament sobre el procés i el referèndum independentista.

Puigdemont ha afirmat que “s’han arribat a publicar veritables animalades, que no per publicades han deixat de ser animalades” en clara referència a les darreres informacions aparegudes en El País.

El president de la Generalitat ha culpat a “aquests mitjans que per alguns són de solvència contrastada”, ironitzant amb com els havia qualificat el portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, de tenir “capacitat d’inventiva, ficció i fantasia”.

Carles Puigdemont no ha explicat, més enllà d’insistir en el fet que ell en té les competències, cap novetat sobre la destitució del conseller Baiget.

Puigdemont ha insistit que va perdre la confiança d’aquest conseller, malgrat que ha afirmat que ha fet una molt bona feina.

Aquí, el president de la Generalitat ha assegurat que la confiança és avui molt més necessària davant “l’assetjament per terra mar i aire” de l’Estat, els seus aparells, i alguns mitjans de comunicació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides