Els empleats del Bicing faran vaga del 12 al 31 de juliol

La CGT denuncia la "irresponsabilitat" de l'Ajuntament de Barcelona i la falta d'interès per part de Clear Channel
Título de la imagen
Título de la imagen

El sindicat CGT manté la vaga prevista entre els dies 12 i 31 de juliol, a causa de la “inflexible posició” i la falta d’acord amb l’empresa Clear Channel, que gestiona el Bicing de Barcelona. El sindicat explica en un comunicat que aquest dilluns no s’ha arribat a cap acord que suposi una millora en les condicions laborals o el perill en la salut laboral. L’empresa tampoc té interès en negociar sobre que és el que preocupa la plantilla i “demana tranquil·litat aconsellant que ‘ara no és el moment de protestar'”, explica la CGT.

D’altra banda, el sindicat critica la “irresponsabilitat” de l’Ajuntament de Barcelona, perquè es reuneix constantment amb treballadors d’altres empreses que estan en una situació laboral precària però, en canvi, “no intenta buscar solucions a les condicions laborals d’uns treballadors que durant onze anys no han vist millores substancials d’ençà que es va licitar per primera vegada aquesta activitat“.

Segons la CGT, algunes de les lamentables condicions en les quals es troben els treballadors són els salaris, l’inacceptable ritme i organització del treball, l’incompliment de les normes de prevenció i organització, l’augment de la productivitat en els àmbits mecànics, de manteniment o de mobilitat, la dificultat per poder descansar durant l’esmorzar o l’organització horària de l’empresa, entre altres.

Al final del comunicat, la CGT recomana als usuaris del Bicing que se solidaritzin amb la vaga i insten a no agafar bicicletes, ja que podrien trobar-se amb estacions de destí plenes i no les podrien anclar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides