Aturem Barcelona World presenta una demanda contra el macrocomplex de Hard Rock

La plataforma ha esperat fins aquest dilluns per presentar l'escrit del recurs contenciós administratiu
Título de la imagen
Título de la imagen

La plataforma Aturem Barcelona World ha presentat aquest dilluns una demanda al Ttribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra el pla director urbanístic (PDU) del Centre de Recreació Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, anteriorment conegut com el BCN World, coincidint amb l’anunci dels detalls del projecte de l’empresa nord-americana Hard Rock. En un comunicat, la companyia indica que té previst invertir uns 2.000 milions d’euros en el macro complex, que es dirà Hard Rock Entertainment World.

El portaveu de la plataforma, Joan Pons, ha explicat en declaracions a NacióTarragona que a finals de febrer, el col·lectiu va anunciar la presentació del recurs contenciós administratiu contra el PDU. El TSJC, però, “ens va donar un període de temps per poder redactar la demanada i per poder aportar tota la documentació necessària“. Finalment, hem escollit aquest dilluns per fer un pas més “del tràmit del recurs contenciós”.

La plataforma s’ha mostrat satisfeta per la demanda, en la qual “s’acaba fent veure el que diem des de fa quatre anys”, com el “desencaixament del pla director amb la resta de plans que hi ha al territori o la legalitat de certs aspectes urbanístics i mediambientals. Segons el portaveu de la plataforma, “el TSJC demanarà a la Generalitat si vol presentar una resposta a l’escrit de la demanda d’Aturem BCN World, que segurament en presentarà, i un cop tinguem la rèplica, quedarà vist per sentència”. La plataforma assegura que tot aquest projecte només té com a beneficiari La Caixa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides