Quin nou marro vincula David Madí amb TV3?

david madi

La investigació que mena el jutge de l’Audiència Nacional Ismael Moreno sobre el frau en el pagament i repartiment dels drets musicals a les televisions espanyoles ha trucat a la porta de TV3. En concret, s’investiga el contracte d’externalització d’aquests drets a la franja de nit i matinada que l’any 2010 va donar l’aleshores directora de TV3, Mònica Terribas, a l’empresa Ediciones Musicales Clippers SL, que dirigeix Juli Guiu.

Les alarmes han saltat en constatar que Juli Guiu va fundar, l’any 2011, una societat amb David Madí, l’exmà dreta d’Artur Mas, anomenada Clippers New Projects SL, en la qual hi figura com a secretari l’exdiputat convergent Jaume Camps, involucrat en els escàndols de Javier de la Rosa i del Palau de la Música. David Madí, des que va abandonar la primera línia de la política, ha desplegat una intensa –i, sovint, fallida- activitat empresarial, però el seu principal càrrec li ve donat des de Madrid, ja que Borja Prado y Colón de Carvajal el va col·locar a la presidència del consell d’Endesa a Catalunya, on s’hi manté arrapat com una paparra.

Un total de 44 empreses i 33 creadors catalans han denunciat, des de fa mesos, el tracte de privilegi que té Ediciones Musicales Clippers SL a TV3 i exigeixen l’anul·lació d’aquesta externalització i l’obertura dels programes musicals a més artistes. No és el primer cop que el nom de David Madí surt embolicat en operacions estranyes de TV3. La seva dona, Sandra Buenvarón, ja va ser investigada en el marc del sumari de les ITV pels 90.910 euros que va cobrar d’una empresa d’Oriol Carbó, exgerent de TV3, amb factures aparentment falses.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari