Site icon El Triangle

Puigdemont defensa la gestió d’AGBAR en el seu 150è aniversari

Título de la imagen

Título de la imagen

Aquest dimecres s’ha dut a terme l’acte de commemoració del 150 aniversari d’Aigües de Barcelona, al Museu Agbar de les Aigües, situat a Cornellà de Llobregat. En aquest acte, el president d’Aigües de Barcelona, Àngel Simon, ha demanat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que preservi el model de col·laboració públic-privada en la gestió de l’aigua. “Tant la nostra companyia com Catalunya han estat sempre model d’èxit per a altres països en la col·laboració públic-privada en gairebé tots els àmbits de l’economia i de la societat, i per això, jo i els més de 10.000 treballadors d’AGBAR, volem demanar-li que preservi aquest model d’èxit”, ha afirmat Àngel Simon.

Pel que fa a la resposta de Puigdemont, ha volgut defensar la gestió de la companyia, que “sigui pública o privada, s’ha de decidir en funció de la seva qualitat, sense apriorismes ideològics” i “valorant cas per cas qui pot donar un millor servei públic”.

El que preocupa a la ciutadania és que la gestió sigui òptima, amb un servei eficient, eficaç i transparent.Per tant, explica el president, “el debat correcte no és principalment qui ha de gestionar el servei, sinó quins elements cal tenir en compte per garantir la millor qualitat i la millor eficiència en la prestació dels serveis”.

El president dAGBAR ha expressat el compromís de la seva companyia “per contribuir al progrés econòmic i social de Catalunya“, mentre que el president de la Generalitat ha afirmat que, “com a país, estem compromesos en la universalització de serveis públics de qualitat i sostenibles, i això sovint passa pel binomi lideratge públic-diversitat de proveïdors”.

A l’acte commemoratiu també hi han assistit el conseller de Territori, Josep Rull, la consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, l’exalcalde Xavier Trias, i els alcaldes de Cornellà, l’Hospitalet i Tarragona, Antoni Balmon, Núria Marín i José Félix Ballesteros, respectivament. En canvi, ni l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ni el tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, que havien estat convidats, han assistit a l’esdeveniment.

Exit mobile version