Quants periodistes han estat convocats per declarar en l’Operació Catalunya?

Título de la imagen
Título de la imagen

Normalment, els periodistes són els encarregats de donar les notícies, però el Parlament de Catalunya ha decidit invertir els papers i convertir els periodistes en notícia. De les 54 compareixences que els grups polítics han acordat perquè donin el seu testimoni davant la comissió parlamentària d’investigació de l’Operació Catalunya, actualment en marxa, n’hi ha 10 que són periodistes que treballen en diferents mitjans de comunicació.

Com que els promotors de la comissió d’investigació ja oloren que nombrosos dels testimonis cridats a declarar, com ara el president Mariano Rajoy o la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, no s’hi presentaran -al·legant que són càrrecs públics o funcionaris en exercici de fora de la jurisdicció catalana- han decidit omplir les sessions de treball amb periodistes, que segur que no fallaran i animaran el cotarro. Fins ara ja han declarat, en qualitat d’experts, els periodistes Carlos Enrique Bayo i Patricia López (Público), Carlos Quílez (Crónica Global), David Fernández i Ernesto Ekaizer (Ara).

En els pròxims dies estan anunciades les compareixences de Pedro García Cuartango (que acaba de ser cessat com a director d’El Mundo), Paco Marhuenda (La Razón) i Eduardo Inda (OKDiario), en qualitat d’experts. Com a testimonis també han estat convocats Pedro Águeda (Eldiario.es) i Francisco Mercado (que s’ha barallat amb Eduardo Inda i ha plegat d’OKDiario).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides