Generalitat i l’Estat s’asseuen per abordar les cues del Prat

El conseller Josep Rull diu que aquesta reunió serà "més tècnica", i servirà per monitoritzar com estan funcionant els controls
Título de la imagen
Título de la imagen

Aquest divendres, es reuneix la comissió de seguiment integrada per la Generalitat i l’Estat, per abordar una solució per a les cues que s’han originat durant les últimes setmanes davant els controls de passaports en l’Aeroport de Barcelona.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha explicat al ple del Parlament que aquesta reunió serà “més tècnica” que l’anterior, i servirà per monitoritzar les dades de com estan funcionant els controls. El conseller ha explicat que la mitjana de temps d’espera en la sortida dels controls del passat diumenge va ser de 20 minuts i uns 30 d’entrada.

Ara l’important és “consolidar” aquestes dades i evitar que les llargues cues d’espera es tornin a repetir, ha indicat Rull, que ha volgut recordar que l’arrel dels problemes és la concepció que té l’Estat dels aeroports, considerant el de Madrid com el principal exclusivament. “No pot tornar a haver-hi un incident d’aquestes característiques, ens hi juguem massa”, ha assegurat el conseller.

La segona reunió es durà a terme just l’endemà que el diputat del grup parlamentari de Junts pel Sí, Joan Ramón Casals, afirmés que el caos que es viu a l’aeroport del Prat “és un boicot a les infraestructures del país” i que “demostra que l’Estat espanyol ha desertat de Catalunya“.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari