Reunió extraordinària d’Interior per analitzar l’atemptat de Manchester

El conseller Jordi Jané demana no baixar la guàrdia i fa una crida a la "màxima col·laboració policial"
jane
jane

A les nou del matí d’aquest dimecres s’ha convocat una reunió extraordinària del Gabinet Antiterrorista dels Mossos d’Esquadra per analitzar l’atemptat de Manchester i valorar les “mesures que s’hagin de prendre a nivell de dispositius policials“. L’atemptat, que s’ha atribuït a l’ISIS, i que ha deixat un total de 22 morts i més de 120 ferits, es va produir durant la nit del dilluns, després d’un concert de la cantant Ariana Grande.

El conseller d’Interior de la Generalitat, Jordi Jané, ha expressat el seu suport a totes les víctimes i a tota la societat. “Ha passat en el Manchester Arena. Qui diu que algun dia no ens podem trobar amb una persona que vulgui fer-nos mal en un esdeveniment que passi aquí?“, es pregunta el conseller d’Interior. De fet, Jané ha recordat que Ariana Grande tenia previst fer un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el pròxim 13 de Juny.

El gabinet estudiarà les circumstàncies de l’atemptat i, per tant, es necessitarà “la màxima col·laboració policial, el màxim intercanvi d’informació i, sobretot, col·laborar al màxim per prevenir“, ha apuntat Jané. El conseller vol prevenir atacs com aquest, “sabent sempre que és molt difícil, que no pot haver-hi un policia darrere de cada persona i que, per tant, ha d’haver-hi una posició de no abaixar la guàrdia per part de tots”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides