Codorniu acabarà el maig amb dues jornades de vaga

Els treballadors protesten contra un ERO que afecta 93 companys
mmar raventós
mmar raventós

El comitè d’empresa de Codorniu han anunciat la convocatòria de dues jornades de vaga, els dies 25 i 31 de maig, com a protesta contra les condicions que pretén imposar el grup empresarial a través d’un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO).

Codorniu, de la família Raventós, va decidir deixar de produir per a tercers i va anunciar un ERO que, finalment, afectarà 93 treballadors, a més de plantejar prejubilacions a partir dels 58 anys.

CCOO troba que el grup manté condicions econòmiques inacceptables i fa propostes insuficients que no faciliten l’assoliment de mesures alternatives no traumàtiques per a la plantilla.

Els treballadors volen que l’empresa retiri l’ERO i torni a negociar de manera “socialment responsable”, un tarannà que ha anunciat però que el comitè d’empresa no ha vist que hagi posat de manifest.

L’ERO amenaça, particularment, els llocs de treballs de 45 treballadors de Sant Sadurní d’Anoia. Pel que fa als resultats de l’empresa, l’any passat va tornar a registrar beneficis: 68.000 euros.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari