Comença la campanya d’ERC pel sí al referèndum independentista

Aquest divendres els republicans faran una enganxada simbòlica de cartells
Título de la imagen
Título de la imagen

ERC engega, aquest divendres, la seva campanya a favor del sí en el referèndum independentista, amb una enganxada de cartells a prop de la seva seu nacional de Barcelona quan finalitzi l’acte central del Pacte Nacional pel Referèndum.

Dissabte, els republicans faran el primer acte públic a favor del referèndum al barri del Poblenou de Barcelona, en el que hi participarà el president del partit i vicepresident del govern català, Oriol Junqueras, i el líder del grup municipal d’ERC a Barcelona, Alfred Bosch.

Els republicans tenen previst gastar-se un milió d’euros del pressupost per la campanya pel sí a la independència de Catalunya.

Tot i que ERC pensava sumar-se a la campanya unitària dels partits i les entitats independentistes, al final la direcció del partit ha decidit iniciar una campanya en solitari, cosa que també han fet ja el PDECat o Demòcrates.

Fa mesos que ERC està ja organitzen actes a favor de la independència i el referèndum previst pel mes de setembre, fins ara han fet la campanya ‘La República que farem’, però a partir d’aquest divendres comença una campanya dels republicans per explicar els avantatges de votar ‘sí’ en el referèndum independentista, d’acabar-se celebrant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides