El Govern es querellarà contra Gemma Galdon

La tertuliana de RAC1 ha dit que "tenim delinqüents al Palau de la Generalitat"
govern galdon
govern galdon

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que durà als tribunals la professora de la UB Gemma Galdon per haver dit, durant la tertúlia d’El Món a RAC1 d’aquest dijous, que “tenim delinqüents al Palau de la Generalitat”.

Galdon, vinculada a Podem, ha reaccionat a l’anunci de la Generalitat criticant que “contra l’espoli del Palau de la Música no es querellaran, però contra mi sí. Suposo que volen intimidar i advertir. Com sempre”.

Les seves paraules havien indignat la dirigent del PDEcat Marta Pascal, la qual ha demanat via Twitter al Govern català que es querellés contra Galdon. La reacció governamental ha estat fulgurant: menys d’una hora després de la piulada de Pascal ha anunciat que emprendrà accions legals contra Galdon “per les seves gravíssimes acusacions i falsedats inacceptables”.

Durant la seva intervenció a RAC1, Galdon ha acusat el Govern de Carles Puigdemont, en particular a la portaveu Neus Munté, de mentir quan assegura que es recuperaran els diners del cas Palau amb l’estratègia que ha seguit la Generalitat. També ha dit que Convergència és “una màquina de delinquir” i que tots els seus membres delinqueixen. Les seves acusacions han indignat els altres tertulians, però Galdon ha replicat que quan s’acusava Jordi Pujol de delinquir “també ens deien que no es podia dir” i ha manifestat que “prefereixo dir-ho ara que no quan ja no es pugui fer res”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides