Quico Homs es posa democràticament bèl·lic

Calcula que "el cost-benefici és extraordinàriament favorable a nosaltres"
Título de la imagen
Título de la imagen

L’exconseller de la Presidència Francesc Homs ha posat de manifest l’encert dels guionistes del Polònia (TV3). Cinc mesos després que la seva paròdia cantés “seré el Companys d’Osona, l’almogàver de Taradell”, l’autèntic ha explicat en un acte celebrat aquest dimecres que Catalunya ha declarat la guerra a Espanya. En termes democràtics, això sí.

Homs, cap de files del PDEcat al Congrés fins que el Tribunal Suprem el va inhabilitar per l’organització del 9N, ha desplegat retòrica bèl·lica tot admetent que “la gent s’atabala si li dius «hem declarat la guerra a Espanya, a l’Estat espanyol»”, i ha afegit que “ho hem fet democràticament, que és per on els desbordarem, assumim-ho amb naturalitat”

L’exportaveu del Govern d’Artur Mas també considera que els catalans “tenim les possibilitats històriques” per guanyar aquesta “guerra” que “no havíem tingut mai”. Segons els seus càlculs, “el cost-benefici és extraordinàriament favorable a nosaltres”. “Ja hi som i això no té marxa enrere”, troba.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides