Més cupaire que la CUP

Germà Bel (JxS) justifica perquè es va oposar a les resolucions de la CUP i CSQEP sobre el cas Palau: "defenso interessos dels contribuents, no de fundacions"
germa be 324
germa be 324

Germà Bel, diputat independent de Junts pel Sí, no s’ha alineat aquest dimecres amb cap dels dos partits del seu grup, ERC i PDEcat, en la votació de les resolucions sobre el cas Palau impulsades per la CUP i Catalunya Sí Que Es Pot.

Mentre que el PDEcat s’ha abstingutERC ha votat a favor de les resolucions que insten el Govern a exercir, a través del Consorci del Palau de la Música, l’acusació contra CDC en el cas Palau, Bel ha optat per votar en contra, una decisió que ha justificat amb una sèrie de piulades a Twitter.

L’exPSC exposa que les resolucions de la CUP i CSQEP tenen com a conseqüència el fet de situar la Fundació del Palau com a perjudicada material del cas a la qual s’hauria de rescabalar, i assenyala que “els perjudicats reals, si fóra el cas, són els contribuents catalans”.

Seguidament, pel que fa al dubte sobre la legalitat de les donacions del cas Palau, argumenta que són legals tret que es mostri una relació de “causa-efecte amb la contractació d’obra”. I si aquesta relació es demostra, afegeix, “vol dir que la contractació no s’hagués produït sense donació, i que per la donació el cost d’obra és superior”.

A la pregunta “Qui hauria pagat de més?”, es respon que el contribuent. I a la de “Qui s’hauria beneficat en aquest cas?”, es contesta que Fèlix Millet, Jordi Montull, “Fundació/Partit X i el Palau pel diner restant”. Defensa que és “de lògica” rescabalar als contribuents catalans i no “a la Fundació que reuneix les 400 famílies” i “era responsable de la supervisió”.

“Com a Parlamentari, defenso interessos dels contribuents, no de fundacions, i per això he votat en contra, tot i ser quasi en solitari”, conclou.

Germà Bel sosté que l’enfocament d’aquestes iniciatives és erroni i que correspon al Govern de la Generalitat personar-se contra CDC per obtenir un rescabalament en benefici del contribuent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides