La Generalitat acusa l’Estat de “sabotatge” pel caos del Prat

El Govern ha convocat al delegat del govern central per abordar una situació de "deixadesa i incompetència"
Aeroport del Prat
Aeroport del Prat

El govern de la Generalitat de Catalunya ha acusat l’Estat de “sabotatge i boicot premeditat” a l’aeroport del Prat, en una situació que provoca el col·lapse de passatgers als controls de seguretat.

L’executiu català, per fer front a aquesta situació, ha convocat al delegat del govern central, Enric Millo, per buscar solucions a aquest problema que des de la Generalitat es qualifica de “deixadesa i incompetència”, tal com ha dit la consellera portaveu, Neus Munté.

A la reunió hi assistiran els consellers de Territori, Josep Rull, d’Empresa i Ocupació, Jordi Baiget, i Interior, Jordi Jané, i també l’Ajuntament de Barcelona, la direcció de l’Aeroport del Prat, Aena i representants de la Cambra de Comerç.

Des de l’executiu de Puigdemont s’ha denunciat l’actitud de l’Ajuntament de Barcelona davant el caos de l’aeroport, i que ha qualificat de “silenci còmplice”.

El delegat del govern central, Enric Millo, ha afirmat que els problemes de les cues a l’aeroport del Prat són per culpa del “gran increment de passatgers”, afegint que “l’aeroport del Prat no és l’únic amb cues”, en declaracions a Ràdio4.

La consellera Munté li ha respost que “si no es veu capaç de revertir aquesta situació, entregui les claus. Des del govern de la Generalitat podríem gestionar l’aeroport d’una manera molt més satisfactòria”.

El Síndic de Greuges ha obert una investigació d’ofici per les cues del Prat. El síndic Rafael Ribó, va adreçar una queixa oficial a l’administració responsable d’aquest “caos” que ha qualificat “d’inadmissible”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides