Què critica Artur Mas de Jordi Pujol?

mas i pujol
mas i pujol

L’expresident de la Generalitat i president del PDEcat, Artur Mas, observa una discrepància entre la paraula i l’obra del seu pare polític, el també expresident Jordi Pujol. Si més no, això ha donat a entendre en una entrevista que ha concedit a Vilaweb, publicada aquest dimarts.

Preguntat sobre quin creu que ha estat el principal error de Pujol, Mas respon: “No haver donat importància a una cosa que en tenia. La manca d’adequació entre el discurs que feia i la realitat que d’alguna manera practicava”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.