Marhuenda i Ussía hauran d’indemnitzar a Leo Messi

La sentència diu que s'ha vulnerat l'honor professional del jugador blaugrana
Título de la imagen
Título de la imagen

El Tribunal Suprem ha ratificat la condemna al director de La Razón, Francisco Marhuenda, al col·laborador que va publicar l’article, Alfonso Ussía i a l’empresa editora del diari Audiovisual Española 2000 S.A., per haver vulnerat l’honor de Leo Messi. Els tres acusats hauran d’indemnitzar el jugador blaugrana amb 64.590 euros, per la publicació de l’article ‘Sonatina’, en el que qualificaven a Messi com a “nandrolono“.

La interlocutòria conclou que “aprofitar la circumstància d’una patologia que va patir el jugador durant la seva infància per articular una crítica traspassa els límits del que seria una opinió pública. Però, a més, insinuar que el jugador continua administrant-se hormones per al creixement suposa afirmar que està realitzant una conducta sancionada com a molt greu en la normativa de dopatge […] i afecten una esfera més extensa com és el seu honor professional”.

La quantitat íntegra de la indemnització serà abonada, de forma directa, a l’organització Metges Sense Fronteres, tal com va demanar Leo Messi i consta a la resolució.

El passat mes de maig, el Sindicat Unificat de Policia (SUP), majoritari a la Policia Nacional, va exigir que es retirés la condició de comissari honorari a Francisco Marhuenda, que li va ser atorgada durant l’etapa de Jorge Fernández Díaz al capdavant del Ministeri de l’Interior. Una sol·licitud que es va fonamentar en la resolució del Tribunal Suprem, que va condemnar per prevaricació al director de La Razón, al periodista Jesús M. Zuloaga i a l’empresa Audiovisual Española 2000 SA, a pagar una indemnització de 30.000 euros a l’excap superior de Policia de Catalunya, Narcís Ortega.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides