Els inapropiats comentaris d’Albiol sobre noies

Título de la imagen
Título de la imagen

El PP ha engegat una campanya per contrarestar les que s’estan fent en favor de la independència. La imatge gràfica dels populars té com a element central una parella –de noi i noia, que Déu es pot emprenyar- amb les banderes d’Espanya i Catalunya pintades a la cara fent-se un petó. És un petó cast, més aviat tímid, amb poca passió. Però a la boca. A la presentació de la imatge, el líder del PP, Xavier García Albiol, però, va treure a passejar el ‘macho alpha’ que porta a dins i, amb la foto a la mà, va dir que ell s’havia “morrejat amb 15 noies abans de triar la que surt a la foto”. Bromejava, està clar. Però aquet tipus de comentaris amb les noies són més propis de les cavernes que del segle XXI.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides