Quin històric dirigent del PSC dóna suport a Susana Díaz?

Josep Maria Sala
Josep Maria Sala

El qui va ser el totpoderós secretari d’organització del PSC durant els anys 90 del segle passat, Josep Maria Sala, ha estat contundent a l’afirmar que ell defensa la candidatura de l’andalusa Susana Díaz com a futura secretaria general del PSOE.

Sala diu sense embuts a qui el vol sentir que “jo sóc susanista per deixar clar quina és la seva preferència per qui ha de liderar a partir del pròxim 21 de maig el partit socialista.

Josep Maria Sala va ser durant molts anys el nexe d’unió i responsable de les relacions entre el PSC i els diferents col·lectius d’immigrants de la resta d’Espanya establerts a Catalunya. I hi ha qui pensa que “on n’hi ha hagut, sempre en queda”.

Es dóna la circumstància, però, que la presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, ho ha tingut difícil per obtenir avals dels militants socialistes catalans a la seva candidatura per a poder-se presentar a les primàries del PSOE del pròxim 21 de maig. 

Mentre que el seu rival directe i exsecretari general del partit socialista, Pedro Sánchez, va ser capaç d’ajuntar més de 6.000 signatures de militants catalans, l’andalusa no va arribar ni a obtenir un miler d’avals.

Val a dir que encara més lluny va quedar el tercer candidat en discòrdia, el basc Patxi López, qui només va recollir 500 firmes de militants del PSC.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari