Una entitat LGTBI acusa Arran de masclisme

La branca juvenil de la CUP ha protestat contra l'alcalde de Tarragona representant-lo practicant sexe anal
arran tarragona ballesteros
arran tarragona ballesteros

En una insòlita successió d’esdeveniments, la CUP ha rebut amb poques hores de diferència crítiques de part del líder del PP català Xavier Garcia Albiol -quelcom habitual- i, per una altra qüestió, de l’Associació de Famílies Lesbianes i Gais.

El segon cas sorgeix d’una campanya d’Arran, la branca juvenil de la CUP, que denunciava repressió de l’Ajuntament de Tarragona al cruising mitjançant cartells on es representa, per exemple, l’alcalde socialista Josep Fèlix Ballesteros sodomitzant el diputat popular Alejandro Fernández, i aquest, sodomitzant un guàrdia urbà. També han difós una escena de sodomia amb Sant Magí i el braç incorrupte de Santa Tecla com a protagonistes.

L’Associació de Famílies Lesbianes i Gais ha manifestat a TV3 que troben que és una manca de respecte i una campanya que provoca rebuig i no acceptació de la diferència. “És una campanya que penso que està reduint la sexualitat gai a una visió tòpica i molt masclista“, ha etzibat la portaveu de l’associació a Arran.

“No em miris”
Pel que fa a García Albiol, ha reaccionat durament a Twitter a unes declaracions que va fer Anna Gabriel al programa de Público TV No te metas en política. La cupaire va argumentar perquè no parlaven amb els diputats del PP i va dir, basant-se en les enormes discrepàncies amb els populars i els insults que els retreu, que “l’actitud com a mínim ha de ser «no em miris»” amb relació a ells. “Però no amenaçant ni res”, va aclarir de seguida.

Albiol, per la seva part, ha respost: “que no et mirem? Sou uns desestructurats socials que representeu el pitjor de la societat. I mirarem el que vulguem”. En un missatge anterior que ha esborrat -publicat per mitjans com El Món-, el líder del PPC deia: “Que no et mirem? M’agrada mirar-te per analitzar com una persona pot tenir tant d’odi, amargura i verí al seu interior”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides