Javier López Madrid plega d’OHL

L'empresari va ser detingut el 22 d'abril per l'Operació Lezo
lopez madrid
lopez madrid

Finalment, Javier López Madrid plega del consell d’OHL on estava com a conseller des del 2002, tot i estar imputat en diversos casos judicials.

El passat 22 d’abril, el gendre de Juan Miguel Villar Mir, va ser detingut dins de l’anomenada Operació Lezo, sobre el suposat finançament irregular del PP de Madrid.

A López Madrid se l’implica en el suposat pagament d’una comissió d’1,4 milions d’euros pel projecte del tren de Navalcarnero, que no es va arribar a portar a terme. L’empresari va quedar en llibertat sota fiança de 100.000 euros, després de declarar davant del jutge.

En el moment de la seva detenció, OHL va comunicar que López Madrid no tenia ja cap càrrec executiu en aquesta empresa constructora o ni cap mena de poder de decisió sobre operacions del hòlding.

Es dóna la circumstància que Javier López Madrid també està imputat en el cas Púnica, i també ja ha estat condemnat a sis mesos de presó pel cas de les targetes black de Caja Madrid.

En aquest darrer cas, el jutge va considerar que s’havia apropiat indegudament de 35.988 euros per gastar-los amb la targeta opaca de l’entitat bancaria. López Madrid va tornar els diners durant la instrucció del cas i es va beneficiar d’una reducció de la condemna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides