Colau reclama 3,9 milions a les constructores de les Glòries

La indemnització es farà efectiva amb els diners dipositats com a garantia
tunel glories obras
tunel glories obras

L’Ajuntament de Barcelona reclama una indemnització de 3,9 milions d’euros a les constructores de la UTE adjudicatària de les obres de la plaça de les Glòries pels 19 mesos de retard que porten acumulats. Segons el consistori, la indemnització es farà efectiva amb el cobrament de la garantia constituïda pel contractista quan va signar el contracte.

Per la seva banda, les quatre constructores han afirmat que “encara no s’ha començat l’expedient, ni l’Ajuntament ha comunicat al banc l’execució dels avals. Però si ho fan, estarem disposats a arribar judicialment fins al final“.

El Govern d’Ada Colau va prendre la decisió de paralitzar les obres i rescindir el contracte, després que diversos informes tècnics i jurídics culpessin la UTE formada per les empreses Romero Gamero, Benito Arnó e Hijos, Copisa i Comsa, d’un possible augment del 19% respecte al preu de l’adjudicació i un retard de 19 mesos en les obres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides