Manuel Moix esdevé el fiscal antifiltracions

El controvertit cap d'Anticorrupció planteja sancionar mitjans que destapin sumaris secrets
manuel moix
manuel moix

El cap de la Fiscalia Anticorrupció, Manuel Moix, diana de les ires dels seus subordinats i centre de les mirades en les reunions del Consell Fiscal d’aquesta setmana, ha plantejat la necessitat d’aplicar mesures per sancionar aquells mitjans de comunicació que publiquin continguts filtrats de sumaris sota secret.

En concret, ha manifestat aquest dijous a Onda Cero que és partidari “d’estudiar mesures per evitar filtracions”, tot lamentant que Espanya no en disposa. “Potser si ens plantegem aquesta possibilitat, hi hauria menys filtracions”, ha dit referint-se als mitjans en el cas d’Alemanya.

Ha matisat, això sí, que “qui filtra no és el mitjà, el mitjà recull”, i ha afegit després en una clara reculada: “Li he dit l’exemple d’Alemanya, no he dit que en fos partidari”.

Moix, considerat proper al PP, també ha assegurat que no és afí a cap partit polític.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides