El Marroc deixa Puigdemont en fora de joc

Rabat adjudica el nyap del viatge frustrat a la manera de fer de la Generalitat
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

El camí diplomàtic cap al Marroc passa per Madrid. Aquesta és la idea que ha transmès el ministre d’Afers Exteriors marroquí, Nasser Bourita, pel que fa als plans del president Carles Puigdemont de visitar el seu país. “El Marroc manté i mantindrà sempre una estreta concertació amb les autoritats espanyoles per a l’organització d’aquest tipus de visites”, ha expressat en una roda de premsa compartida amb el seu homòleg espanyol, Alfonso Dastis

Bourita, a més, ha adjudicat a la Generalitat de Catalunya el nyap de la visita frustrada de Puigdemont a Rabat, cancel·lada perquè cap autoritat local el podia rebre. El ministre marroquí ha indicat que visites com aquestes s’han de concertar prèviament en termes de format, dates i programa, i que els interlocutors amb què es volia reunir el president català estaven ocupats en la data -l'”única data”, ha especificat- proposada per la Generalitat.

La previsió de Puigdemont era visitar el Marroc del 7 al 9 de maig en companyia del president de Flandes, Geert Bourgeois.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides