El Júnior té més de 25 ME embargats

Per recuperar la llibertat, el fill gran de l'expresident Pujol juga la 'carta Botín' i sosté que les sospites contra ell no tenen fonament
Título de la imagen
Título de la imagen

Els advocats de Jordi Pujol Ferrusola han sol·licitat al jutge que ordeni la llibertat provisional del seu client tot argumentant que les sospites policials no tenen fonament i que la UDEF repeteix “com un mantra” que els ingressos del gran dels Pujol Ferrusola procedeixen de comissions lligades al tràfic d’influències, una pràctica que asseguren que cinc anys d’investigació no han provat. A més, segons revela El Español, els advocats esgrimeixen la suposada existència d’un tracte diferencial en aquest cas amb relació al d’Emilio Botín, adduint que el difunt banquer va quedar exonerat després de repatriar 200 milions d’euros que havia tingut a Suïssa.

En l’escrit amb què els advocats recorren la presó provisional es fa constar que l’Audiència Nacional ha embargat comptes i propietats a Jordi Pujol Ferrusola per un import d’uns 22,4 milions d’euros. A aquesta xifra s’han d’afegir 3 milions més que, segons asseguren, s’han ingressat en un compte embargat. 1,6 corresponen al pagament d’una venda de participacions relacionada amb els negocis de Puerto Rosario i els 1,4 milions restants, a diners repatriats per Mercè Gironès, exesposa del Júnior, des d’un compte de Miami. Segons els advocats, aquests ingressos proven la “impecable subjecció al procés i als seus efectes patrimonials provisoris” per part de Jordi Pujol Ferrusola.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides