El cònsol espanyol persegueix Junqueras per Miami

El diplomàtic s'autoconvida a una reunió entre el vicepresident català i l'alcalde de la ciutat
Títol de la imatge
Títol de la imatge

El vicepresident, Oriol Junqueras, que es troba de viatge oficial a Miami té un acompanyant sorpresa. El cònsol espanyol, Cándido Creis, ha acompanyat des d’aquest diumenge a Junqueras des que aquest va aterrar diumenge a Miami en la primera etapa de la seva visita als Estats Units.

Es dóna la circumstància que s’ha arribat a l’extrem que Creis s’ha autoconvidat a la reunió que va fer el vicepresident català amb l’alcalde de Miami, Tomás Regalado, tot i que se li va insistir en què es tractava d’una entrevista privada. El cònsol ha dit que ell entraria a la reunió i que ningú li ho podia impedir, i ha acabat entrant.

Junqueras ha explicat a l’alcalde Regalado la situació política catalana i la voluntat de celebrar un referèndum sobre la independència de Catalunya durant el mes de setembre, i això ho ha fet davant la presència del cònsol espanyol.

El cònsol va anar a trobar el vicepresident Junqueras el mateix diumenge a l’arribada del dirigent català l’aeroport de Miami, a la porta de l’avió en el moment en què el vicepresident aterrava, gràcies al seu accés com a diplomàtic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides