Escorcoll a can Pujol

La policia ha traslladat Jordi Pujol Ferrusola des de Soto del Real a la casa familia de Barcelona
general mitrempujol
general mitrempujol

Agents de la Policia Nacional han iniciat un nou escorcoll a la casa familiar dels Pujol Ferrusola, ubicada a la Ronda del General Mitre de Barcelona. El primogènit de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol Ferrusola, ha estat traslladat de matinada des de la presó madrilenya de Soto del Real al lloc de l’escorcoll, que s’està realitzant en presència de Marta Ferrusola però no de Jordi Pujol, que ha entrat en un cotxe sense fer declaracions. Segons el programa Espejo Público d’Antena 3, s’efectuen escorcolls simultanis en altres cases i despatxos de la família, entre els quals el que té el Júnior al carrer Ganduxer, i l’ex-president Pujol s’ha marxat de General Mitre acompanyat per agents policials.

El jutge que instrueix el cas Pujol a l’Audiència Nacional, José de la Mata, ha decretat presó sense fiança per a Jordi Pujol Ferrusola aquest dimarts, després d’hores de declaració. La Fiscalia assenyala que el fill gran de l’expresident va treure d’Espanya uns 30 milions d’euros durant la investigació judicial.

El domicili familiar dels Pujol Ferrusola ja va ser escorcollat el 27 d’octubre del 2015 a la recerca d’informació sobre Jordi Júnior, que aleshores s’hi havia instal·lat per recuperar-se d’una intervenció quirúrgica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides