Carme Forcadell declararà el 8 de maig

El TSJC també imputa Joan Josep Nuet (CSQEP) per la resolució del Referèndum
presidents parlament
presidents parlament

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha citat la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, a declarar el pròxim 8 de maig com a imputada per haver permès la votació de dues resolucions favorables al referèndum.

El TSJC també ha citat Anna Simó, secretària primera de la Mesa del Parlament, aquell mateix dia i Lluís Corominas, vicepresident primer de la Mesa, i Ramona Barrufet, secretaria quarta, el 12 de maig. Així mateix, ha inclòs en la causa Joan Josep Nuet (CSQEP), que no estava imputat fins ara i ha estat citat el 23 de maig perquè li sigui comunicada la seva condició d’investigat i li traslladin la querella de la Fiscalia per prevaricació i desobediència.

Nuet, líder d’EUiA i secretari tercer de la Mesa del Parlament, havia quedat fora inicialment de la primera tongada d’imputacions per la resolució del referèndum, dirigida contra els altres representants sobiranistes de la Mesa, però ara s’hi troba inclòs sense que el TSJC hagi explicitat un motiu en la seva notificació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides