Atemptat terrorista amb quatre morts a Estocolm

Un camió ha envestit els vianants que estaven a un cèntric carrer comercial de la capital sueca
Título de la imagen
Título de la imagen

A les tres de la tarda d’aquest divendres, un home emmascarat ha envestit amb un camió a diverses persones que es trobaven en un carrer comercial del centre d’Estocolm, Suècia, provocant almenys quatre morts i quinze ferits. El primer ministre suec, Stefan Lofven, ha comunicat als mitjans de comunicació que “Suècia ha estat atacada” i que tot indica que es tractaria “d’un atac terrorista”.

El vehicle, que havia estat robat poques hores abans de l’incident, ha acabat encastat contra l’aparador del centre comercial Ahlens i s’ha acabat incendiant. Dins del camió s’han trobat explosius.Segons la policia sueca, el “terrorista” emmascarat hauria disparat una arma a l’interior del centre comercial i a la plaça de Hotorget, pròxima als llocs del fets. 

Les autoritats sueques han detingut a dues persones sospitoses, una de les quals seria el conductor del vehicle, i apunten que l’autor seria un home de 39 anys, de l’Uzbekistan i simpatitzant d’Estat Islàmic. La policia ha acordonat la zona i ha evacuat el metro i l’estació central d’Estocolm, on també s’han reportat trets. 

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari