Els veïns estan farts dels retards de Glòries

Associacions veïnals volen un nou contracte si les empreses constructores no compleixen
tunel glories obras
tunel glories obras

Les associacions de veïns afectades per les obres del túnel de Glòries exigeixen que no hi hagi cap més retard. Els veïns del Fort Pienc, Poblenou, Clot-Camp de l’Arpa i Sagrada Família demanen a l’Ajuntament de Barcelona que concreti compensacions i responsabilitats pels retards, però sobretot dels sobrecostos de les obres.

Als veïns no els agrada la redacció del projecte de l’auditoria que ha fet el consistori i demanen que cal incloure el 19,6% de sobrecost en el redactat. De fet, consideren que el què cal fer és licitar un contracte nou si les empreses implicades en la UTE (Unió Temporal d’Empreses) encarregades del projecte no accepten les noves condicions.

Els afectats critiquen que el projecte acabés tenint una rebaixa de quasi el 25% sobre el preu de licitació, i també, i consideren una equivocació el que es planifiqués en dues fases iguals, tenint en compte que la primera és més complexa que la segona.

Els veïns afirmen que un sobrecost del 60%, que és el que diuen des de les empreses, és “desorbitat”. I mostren la seva preocupació pel fet que la justícia estigui investigant el possible cobrament de comissions en època de CiU i demanen celeritat per esclarir els fets.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides