EL TRIANGLE publica el ‘pendrive’ prohibit

Conté les activitats del tàndem Jordi Pujol Jr. & Jordi Puig al despatx de Ganduxer, 5
Título de la imagen
Título de la imagen

El setmanari EL TRIANGLE ha encetat, en l’edició n. 1253 que acaba de sortir a la venda, la publicació dels continguts del famós pendrive que va ser trobat per casualitat en els despatxos de la UDEF i que es va intentar incorporar al sumari que instrueix l’Audiència Nacional sobre el clan Pujol. Finalment, el jutge José de la Mata ha rebutjat la seva consideració com a prova, en valorar que no s’havia pogut garantir la cadena de custodia per donar-li plena validesa. A més, ha imputat l’exdirector adjunt operatiu (DAO) de la Policia, Eugenio Pino, per les contradictòries versions que hi ha sobre el seu origen.

Aquest pendrive consta de 1.807 arxius que detallen les activitats dels socis Jordi Pujol Júnior i Jordi Puig, el germà de l’exconseller de la Generalitat i actual president del Tram, Felip Puig, en el seu despatx de Ganduxer, 5. En els primers documents que reprodueix EL TRIANGLE hi ha la llista dels contactes de confiança d’aquests dos comissionistes, detalls sobre la col·lecció de cotxes de luxe del fill primogènit de l’expresident de la Generalitat, una carta on es posa a parir el Museu Egipci de l’hoteler Jordi Clos –a qui s’acusa d'”espoliador”- i els projectes mediàtics que volia engegar de Jordi Pujol Júnior.

EL TRIANGLE té previst anar publicant, en les pròximes edicions, més documents d’aquest pendrive. Encara que no s’hagi incorporat com a prova en el sumari del cas Pujol, el seu interès informatiu és cabdal per entendre el ‘modus operandi’ d’aquesta parella de “dinamitzadors de negocis” sota sospita.

(Visited 48 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari