ETA assegura que ja ha entregat les armes

L'organització terrorista diu que el seu arsenal està en mans de la societat civil
Título de la imagen
Título de la imagen

ETA afirma que ja és una organització “desarmada”, i que tot el seu arsenal d’armes i explosius està ja en mans de la societat civil. L’organització terrorista ha fet aquest anunci en un comunicat que ha enviat a la cadena britànica BBC, i que porta per data aquest divendres 7 d’abril del 2017. Un comunicat en el qual no es parla de la seva dissolució, ni de les víctimes que ha causat el terrorisme d’ETA.

El text fet públic avui diu que “després d’entregar tot el seu arsenal als representants de la societat civil, ETA és una organització desarmada”, i afegeix que “no ha estat una tasca fàcil com a conseqüència dels obstacles imposats per Espanya i França, els qui insisteixen a parlar de guanyadors i vençuts”.

Però tot i aquesta entrega d’armes, l’organització terrorista afirma que el procés “encara no està completat” perquè segons apunten el dia oficial del desarmament serà aquest dissabte 8 d’abril i que “el procés podria ser interromput pels enemics de la pau”.

ETA també apunta que “l’única garantia real d’èxit són els milers de persones que aniran a Baiona per recalçar el desarmament”, i que “vam prendre les armes pels bascos i ara les deixem en les seves mans perquè puguin continuar el camí per aconseguir la pau i la llibertat per al nostre país”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides