Vessament de fuel al Port de Barcelona

Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla CAMCAT
Título de la imagen
Título de la imagen

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta aquest dijous al migdia el Pla Especial d’Emergències per Contaminació de les Aigües Marines de Catalunya (CAMCAT) a causa d’un vessament de fuel al Port de Barcelona. Fins al lloc s’hi han desplaçat dues embarcacions pelicans que estan treballant per recollir el producte vessat.

A quarts de tres de la tarda, un vaixell situat al Moll de l’Energia ha detectat el combustible vessat. De moment es desconeix la procedència d’aquesta taca, que és de dimensions reduïdes. Com a mesura preventiva, l’autoritat portuària ha activat el seu Pla Interior Marítim (PIM).

El port de Barcelona ha dit a EL TRIANGLE que estan analitzant el compost per determinar la seva procedència, i han afirmat que la taca ja ha estat controlada. Es preveu que a finals de la tarda d’aquest dijous el vessament estigui resolt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides