Viladrau demana a l’Exèrcit que s’adhereixi al Pacte Nacional pel Referèndum

Un grup d'uns vuitanta militars i diferents vehicles de l'Exèrcit fan exercicis a Viladrau, Arbúcies i Riells i Viabrea
Margarida Feliu
Margarida Feliu

Des de dilluns i fins demà dimecres, l’Exèrcit fa maniobres pels termes municipals de Viladrau, Arbúcies i Riells i Viabrea. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Viladrau amb l’Assemblea Nacional de Catalunya han decidit fer arribar als militars fulletons informatius “perquè s’adhereixin al Pacte Nacional pel Referèndum”.

L’alcaldessa del municipi, Margarida Feliu d’Esquerra Republicana ha dit que “en aquests moments importants per a tothom, la democràcia posa en el mateix cantó a tots els que hi creiem, tant els que estem a favor de la República Catalana com els que no ho veuen clar”, i que per aquest motiu insta els veïns de Viladrau que aprofitin l’ocasió per parlar amb els militars i comentar-los que individualment es poden sumar al Pacte Nacional pel Referèndum “molt fàcilment” a través de la web de la campanya.

Feliu ha assegurat que “no ens agraden especialment aquest tipus de visites” i que els exercicis de l’exèrcit espanyol són una provocació i que “si aquesta feina necessita la pràctica d’exercicis d’aquest tipus, que es busquin llocs que ja estiguin militaritzats”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides