Germà Gordó, cridat a declarar al Parlament

L'exconseller està assenyalat en el sumari del 3%
germa gordo conseller
germa gordo conseller

En els prolegòmens de la compareixença de l’expresident Artur Mas, aquest dimecres a la comissió d’afers institucionals del Parlament de Catalunya, s’ha aprovat per unanimitat la citació per declarar de l’exconseller i exgerent de Convergència Germà Gordó.

Queda en mans de la mesa de la citada comissió establir la data de la compareixença, que pivotarà entorn dels casos de corrupció que afecten Convergència, entre els quals destaca el del 3%, el sumari del qual conté testimonis que assenyalen Gordó.

Amb relació a aquest cas, El País revela que l’adjudicació d’una de les obres sota sospita, la del túnel de les Glòries, es va lligar a la seu de Convergència. En concret, el cas del 3% ha destapat reunions anteriors a l’adjudicació entre responsables de CDC i empresaris.

La informació d’El País es refereix al contingut de l’agenda de l’exconseller delegat de Copisa, Xavier Tauler, que revela trobades amb Andreu Viloca -llavors tresorer de CDC- i Antoni Vives -regidor d’Urbanisme a Barcelona amb Xavier Trias- per cuinar aquella adjudicació.

També apareix citat el nom de l’exdiputat d’Unió Josep Sánchez Llibre perquè va escriure a Tauler per dir-li que ben aviat sortien els lots de construcció i que “Copisa està dins de les empreses”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides