El Parlament debatrà si reprova Sanchis

La moció presentada per CSQP també mira de fer plegar la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach
sanchis a els matins
sanchis a els matins

Vicent Sanchis, el nou director de TV3, s’enfronta a una possible reprovació per part del Parlament de Catalunya, que es farà realitat si les forces de l’oposició traslladen el rebuig que van expressar contra el seu nomenament a la votació d’una moció que ha presentat Catalunya Sí Que Es Pot (CSQP).

Aquest grup parlamentari ha impulsat que es debati i es voti en el pròxim ple una moció que inclou demanar la dimissió de la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, i instar la corpo a repensar-se la designació de Sanchis i a considerar candidats alternatius.

En la primera compareixença de Sanchis en una comissió parlamentària de control a la CCMA, fa uns dies, es va plasmar la poca estima que li tenen tots els grups parlamentaris, excepte el de Junts pel Sí, motivada per la seva trajectòria com a opinador i la seva afinitat a l’antiga Convergència.

El nomenament va rebre fortes crítiques no només de l’oposició, sinó també del consell professional i del comitè d’empresa de Televisió de Catalunya, així com del Sindicat de Periodistes de Catalunya i del Grup de Periodistes Ramon Barnils, que aplega professionals afins a l’independentisme i el nacionalisme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides