Alta tensió entre la CUP i CSQP

'El Periódico' revela una enganxada de Gabriel amb Coscubiela al Parlament
arran escarni pp
arran escarni pp

Anna Gabriel i Joan Coscubiela se les ha tingut aquest dimarts al passadís dels despatxos del Parlament de Catalunya fins al punt que, segons revela El Periódico, la diputada de la CUP li va dir al portaveu de Catalunya Sí Que Es Pot (CSQP): “No em tornis a dirigir la paraula, sou uns fatxes”.

Aquesta és una reacció emmarcada en els retrets cupaires contra la signatura d’una declaració institucional de condemna al recent escarni dut a terme per l’organització juvenil Arran, de l’òrbita cupaire, a la seu barcelonina del PP. La declaració ha rebut el suport de tots els grups parlamentaris, excepte la CUP, que per veu d’Anna Gabriel ha retret a ERC, el PDEcat i CSQP, en particular, que assumeixen el marc mental del PP.

El cap de premsa de la CUP al Parlament, Jordi Salvia, ha interpel·lat Coscubiela a Twitter per la notícia d’El Periódico, que ha descrit com “un relat tope Chuck Norris. Quin nivell”. També li ha dit al diputat de CSQP: “deixa’m que t’ho torni a repetir: és una vergonya!”.

El Periódico ha publicat que Coscubiela ha rebut els retrets de diversos representants de la CUP i que els crits han atret cap al passadís persones que treballaven als despatxos. Salvia, segons la mateixa informació, li ha etzibat: “Sou uns pocavergonyes per firmar declaracions amb el PP condemnant escarnis”.

Arran ha manifestat sorpresa pel fet que forces polítiques que advoquen pel referèndum s’hagin alineat amb partits com el PP o Ciutadans contra una acció que aquest col·lectiu considera “absolutament simbòlica”. Fonts de la CUP, d’altra banda, diuen que Anna Gabriel i l’exdiputat David Fernàndez van arribar al lloc de la protesta quan aquesta ja s’havia acabat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides