Arxivada la investigació sobre les esposes d’Oriol Pujol i David Madí

Hisenda les havia assenyalat per suposada facturació fictícia en una derivada del cas de les ITV
david madi
david madi

El Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona ha arxivat la investigació sobre Anna Vidal i Sandra Buenvarón, les esposes dels exdirigents de CDC Oriol Pujol i David Madí, per un cas de suposada facturació falsa que es basava en un informe de Vigilància Duanera. Es tracta d’una derivada del cas de les ITV, una causa que fa mesos que té la instrucció principal tancada i està en espera d’obertura de judici oral.

En la causa que s’acaba d’arxivar, Vigilància Duanera havia posat també en el punt de mira Oriol Carbó, amo de la productora Triacom, contractada per TV3, per pagaments aparentment sense justificar efectuats per suposats treballs de consultoria.

Segons ha publicat El Mundo, la Fiscalia ha acreditat que es van produir els ingressos entre societats pels suposats treballs, però no ha pogut determinar l’existència de delictes de tràfic d’influències -gratificació a canvi d’un favor- ni prevaricació. D’altra banda, el presumpte delicte de falsedat documental, en qualsevol cas, hauria prescrit perquè els fets investigats van succeir el 2008 i el 2009, fa més de cinc anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides