El Suprem envia la sentència d’Homs al Congrés

Fonts de la cambra baixa diuen que quan la rebin estudiaran el passos a seguir
Título de la imagen
Título de la imagen

Carlos Lesmes, president del Tribunal Suprem, ha enviat aquest dijous a la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, la sentència de la Sala Segona del Tribunal Suprem, en la que inhabilita el diputat de PDECat, Francesc Homs, durant un any i un mes per un delicte de desobediència greu al Constitucional.

Ara per ara, el Congrés encara no ha rebut la notificació, però ja ha anunciat que un cop analitzada la sentència demanarà l’acta al portaveu del partit sobiranista, que suposarà la seva renúncia a l’acta de diputat i li impedirà concórrer a cap procés electoral.

Homs ha demanat al Suprem que no executi la inhabilitació fins que es resolgui el recurs que presentarà al Tribunal Constitucional (TC).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides