Mor un nen per meningitis a Girona

El Departament de Salut ha administrat un tractament preventiu a les persones més pròximes al menor
Façana de l'hospital Josep Trueta, a Girona
Façana de l'hospital Josep Trueta, a Girona

Un nen del Pla de l’Estany, que va ingressar d’urgència el passat diumenge a l’hospital Josep Trueta de Girona, va morir a causa d’una meningitis al cap de poques hores. Segons el pediatre que estava de guàrdia quan el nen va morir, hi havien sospites que hagués patit una meningitis. De fet, segons el Departament de Salut, el menor va desenvolupar la malaltia molt ràpid i la mort va ser “fulminant“.

Per aquest motiu, els tècnics del Servei de Vigilància Epidemiològica de la Generalitat han començat a aplicar un tractament preventiu a les persones que havien tingut un contacte més proper amb el nen, com els familiars o les educadores i companys de la llar d’infants. Tot i això, han assegurat que es tracta d’un cas aïllat, que requereix d’un contacte molt proper i que en cap cas es transmet a través dels estris de l’aula o de les joguines.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides