Un mosso declara que van trobar 1,5 milions en bitllets de 500 € en una caixa de seguretat de Millet

Mariona Carulla afirma que l'ex-president del Palau va amagar la donació a la Fundació Trias Fargas
felix millet
felix millet

Un dels investigadors del cos dels Mossos que va participar en el registre del Palau de la Música ha declarat en el judici que van trobar en una caixa de seguretat 1,5 milions d’euros en bitllets de 500ben ordenats“. A més, van trobar 300.000 euros més a dins de quatre sobres que estaven a nom de Millet, d’una de les seves filles, de la seva secretària i el quart en blanc.

Aquest responsable policial també ha dit que el Palau va fer servir factures i rebuts falsos per justificar davant d’Hisenda la sortida de diners en efectiu. A més, moltes de les factures per obres corresponien a coses fetes als domicilis particulars de Millet o Jordi Montull, la seva mà dreta en l’espoli del Palau.

Per altra part, l’actual presidenta, Mariona Carulla, ha reafirmat que Millet va signar el conveni amb la Fundació Trias Fargas de CDC, per valor de 600.000 euros, a esquenes de cap òrgan del Palau de la Música. CDC es va comprometre a retornar els diners, encara que a hores d’ara falta l’últim pagament doncs la Fundació CatDem (hereva de la Trias Fargas) té els comptes embargats per manament judicial.

Carulla ha reconegut que durant un dels casaments d’una de les filles de Millet li van robar la seva bossa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides