El cas Innova esquitxa l’ascens de Carles Pellicer a l’alcaldia de Reus

Segons Josep Prat, el batlle va admetre que Traiber havia regat la seva candidatura del 2011 i que havien de tornar-li el favor
carles pellicer
carles pellicer

L’aixecament del secret sobre la peça número 4 del cas Innova ha revelat una explosiva declaració de l’exdirector general d’Innova, Josep Prat, sobre el finançament de la campanya amb què CiU va guanyar les eleccions municipals a Reus el 2011.

Segons va explicar Prat al jutge instructor del cas, l’alcalde Carles Pellicer i la regidora convergent Teresa Gomis li van dir que Luis Márquez, propietari de l’empresa Traiber -investigada pel suposat proveïment de pròtesis caducades i defectuoses a diversos hospitals-, havia aportat una ajuda important a la campanya del 2011 i que havien de tornar-li el favor.

En aquest sentit, revela el Diari de Tarragona, Prat va declarar que Pellicer li havia preguntat què es podia fer per ajudar Traiber a incrementar les seves vendes arreu de Catalunya, i que va recomanar a l’alcalde parlar-ne amb els consellers de Salut i d’Empresa. La investigació del cas Innova, per cert, va determinar fa dos anys que Márquez va mantenir reunions almenys amb l’expresident Artur Mas i amb l’exconseller d’Indústria Francesc Xavier Mena.

Arran de la declaració de Prat, el jutge que instrueix el cas Innova, Diego Álvarez de Luna, ha endegat indagacions per saber si Traiber realment va finançar aquella campanya convergent a canvi d’ajudar l’empresa de Márquez a vendre els seus productes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides