El cas Palau esquitxa Sant Cugat

Les confessions de Félix Millet impulsen un ple extraordinari per revisar adjudicacions a Ferrovial
Título de la imagen
Título de la imagen

El Ple extraordinari de Sant Cugat del Vallès que s’ha celebrat aquest dilluns, 20 de març, ha decidit per unanimitat realitzar una auditoria externa per revisar l’adjudicació de la construcció del PAV3 a Ferrovial, una de les obres amb les quals s’hauria, presumptament, finançat irregularment Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Tanmateix, el Ple també vol esclarir si hi va haver irregularitats amb altres treballs públics de la mateixa constructora a Sant Cugat, així com l’adjudicació d’obres amb explotació de serveis a l’empresa Cintra Aparcamientos SA, també vinculada a Ferrovial.

El judici del cas Palau i les confessions de Félix Millet, expresident del Palau de la Música, en les que assegura que Ferrovial feia donacions perquè els diners fossin a CDC a canvi d’obres públiques, ha fet que la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA hagin sol·licitat aquesta sessió extraordinària.

Tot i això, l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, considera que l’auditoria externa al poliesportiu, que es va construir l’any 2003, i que ha estat impulsada pels grups de l’oposició es fa per “buscar oportunisme“. Durant el Ple extraordinari, Conesa ha recordat a l’oposició que l’expedient sobre l’adjudicació del PAV3 ha estat analitzat i auditat al Parlament i en seu judicial sense que s’hagi reclamat cap aclariment posterior ni s’hagi citat mai ningú a declarar.

En aquest sentit, la portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Sant Cugat, Roser Casamitjana, ha respost que “no volem ser oportunistes, creiem que la ciutadania té dret a rebre alguna explicació que demostri que tot està net“.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari