Detingut l’empresari dels helicòpters del cas Pujol

La UDEF relaciona Jorge Barrigón amb Josep Pujol i sospita que va blanquejar capitals del clan
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La Policia Nacional ha detingut aquest dimecres Jorge Barrigón, empresari que presideix Cat Helicòpters, empresa proveïdora de la Generalitat que es troba en el punt de mira del cas Pujol. La UDEF sospita que Barrigón va ajudar la família Pujol Ferrusola a blanquejar diners i un denunciant -exsoci de Barrigón- ha assegurat que els helicòpters d’aquesta empresa van traslladar diversos membres del clan a Andorra durant anys.

El jutge instructor del cas Pujol, José de la Mata, investiga si el préstec de 900.000 euros que va concedir Josep Pujol a Barrigon va ser fictici i emmascarava una operació de blanqueig. La UDEF s’ensuma que Josep Pujol va rebre diners a canvi d’una intermediació per aconseguir que Cat Helicòpters obtingués el contracte del servei de transport del Departament d’Interior de la Generalitat, publica El Español.

En el marc d’aquest cas, Barrigón està sent investigat amb relació a la possible comissió de delictes de blanqueig de capitals, falsedat documental i organització criminal. Els escorcolls policials en el domicili i les oficines de l’empresari han acabat de matinada.

(Visited 59 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari