El cas Pujol completa l’àlbum familiar

Oriol Pujol i les seves germanes, Marta i Mireia, declararan sobre la fortuna familiar els dies 27 i 28 de març
oriol_pujol_comradio
oriol_pujol_comradio

El magistrat instructor de l’Audiència Nacional José de la Mata ha citat a declarar com a investigats Oriol, Marta i Mireia Pujol per la suposada comissió d’un delicte de blanqueig de capitals relacionat amb el patrimoni de la família Pujol Ferrusola ocult a l’estranger.

Quant a l’exsecretari general de Convergència Oriol Pujol, que es troba en espera de judici pel cas de les ITV, destaca el fet que estrena condició d’imputat en la causa per la qual fa mesos que s’investiga tota la seva família.

De la Mata ha citat Marta i Mireia Pujol, que ja estaven sent investigades però declararan a Madrid per primer cop, el 27 de març. Oriol compareixerà el dia 28 a les 10 del matí.

L’objectiu que persegueix l’instructor és treure l’aigua clara sobre els moviments bancaris, en particular els efectuats amb Andbank. De fet, remarca en el seu acte que no s’ha justificat l’origen dels fons dels Pujol Ferrusola detectats a l’estranger.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides