Nous àudios evidencien el fals testimoni de Sánchez-Camacho

La presidenta del PP català va mentir sobre el cas Camarga als tribunals
alicia sanchez camacho
alicia sanchez camacho

Els àudios revelats aquest dilluns per Público en la seva darrera informació sobre el dinar de La Camarga deixen en evidència la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho.

La dirigent popular ha negat reiteradament tota implicació per part seva en la gravació d’aquella reunió amb Vicki Álvarez, l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, fins i tot quan ha comparegut per declarar als tribunals.

Però els primers minuts d’àudio enregistrats al reservat de La Camarga -entre l’arribada d’un empleat de l’agència de detectius Método 3 portant les flors on s’amagava el micròfon i l’inici de la conversa- posen de manifest que Sánchez-Camacho va incórrer en fals testimoni.

D’entrada, queda clar que Método 3 va rebre l’encàrrec de Sánchez-Camacho quan l’empleat de l’agència diu que van fer la reserva per a la presidenta dels populars catalans, i també es posa de manifest que Método 3 assumeix el compte i que el paga per avançat.

Aquestes evidències contrasten amb el fet que Sánchez-Camacho, compromesa a dir la veritat en seu judicial, va declarar: “Li dic el que recordo. Jo, com que no pago mai en efectiu ni amb targeta de res, suposo que em posarien el tiquet, jo signaria i s’enviaria al partit per ser cobrat…”.

Arran de la difusió d’aquella gravació, la líder del PP català va interposar una denúncia contra Método 3 -en el marc de la qual va declarar- i també una demanda contra EL TRIANGLE per la publicació de l’àudio i pel contingut de dues portades. El Tribunal Suprem ha desestimat recentment el recurs de cassació d’aquest setmanari, condemnat a pagar 20.000 euros d’indemnització a Sánchez-Camacho.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides